Uitbreiding KNZB waterpolo app

Vanaf vandaag maakt Aquarijn waterpolo gebruik van een extra module in Sportlink: club.mobiel. Hiermee kunnen wij direct – via de KNZB waterpolo app – berichten sturen naar de leden. Leden krijgen dit bericht dan als pushbericht op hun telefoon binnen en kunnen hem teruglezen in hun feed in the app. Aan deze berichten kunnen wij ook een link toevoegen voor meer informatie

Een laatste optie van de uitbreiding is het toevoegen van clubactiviteiten. Toernooien, vergaderingen, noem het maar op: Het komt in je persoonlijke programma te staan. En om het nog mooier te maken, net als bij wedstrijden kan je aangeven of je erbij bent!

Bij zowel wedstrijden als activiteiten kunnen zowel spelers als organisatoren & deelnemers aangeven of ze aanwezig zijn. Daarnaast kunnen ze berichten naar elkaar sturen, handig als er een last minute wijziging is waarvan je iedereen op de hoogte wilt stellen!

De komende tijd zullen wij vast en zeker achter nog meer mogelijkheden in de app komen, deze zullen we dan aan dit bericht toevoegen!

Heb je de app nog niet geïnstalleerd of wil je meer info over wat je er mee kan? klink dan op de link bovenaan de pagina.