Overdracht jeugd coördinaat waterpolo

februari 2021

Beste allen,

Na het vertrek van Rob als voorzitter van onze afdeling waterpolo kondig ook ik mijn vertrek aan.

Jaren heb ik vol enthousiasme mijn taken als jeugd-coördinator uitgevoerd. Ik heb dit gedaan met heel veel steun en sturing van ons bestuur en de WPC. De afgelopen jaren zijn voor de jeugd heel goed geweest. We hebben mooie teams met enthousiaste spelers en hun ouders. Dat is prachtig maar niets kan draaien als er geen super team van trainers, coaches, teammanagers, zwemtrainers en nog veel meer enthousiaste vrijwilligers omheen staan. Met trots kan ik zeggen dat mede door deze grote groep van vrijwilligers de jeugd staat als een huis. Alles kan zeker anders en zeker ook beter, die uitdaging leg ik o.a. neer bij mijn opvolger Sharon Damen. Sharon is een speelster van D1. Ooit zelf in de jeugd begonnen bij Aquarijn. Sharon is daarnaast ook een gediplomeerd trainster. Heel blij ben ik dan ook dat zij naast onze twee nieuwe voorzitters Hans Puijk en Raul den Adel de WPC komt versterken.

We hebben nog een nieuw WPC lid kunnen aantrekken: Stefan Wateler speler van H1 en coach van H2. Stefan gaat zich met name specifiek richten op de technische aspecten/ ontwikkeling van onze jeugdspelers. Daarnaast zal hij actief betrokken zijn bij de overstap van jeugdleden naar de seniorenteams. Stefan komt als algemeen lid de WPC versterken.

Rob en ik kijken er naar uit om onze vrije tijd in ander moois te steken. Meer tijd voor onze ouders. Ons gezin, maar ook meer samen erop uit. Uiteraard zijn er nog genoeg lijntjes naar Aquarijn. Naud zijn polo spel, Anne zijn webmaster taken, maar ook H3 van Rob en D4 van mij zullen ons wekelijks naar het bad trekken😊

Zodra er weer mogelijkheden zijn om elkaar te treffen in Merwestein; kom ik graag met zowel Sharon, Stefan, Hans als Raul naar het bad tijdens de trainingen van de jeugd om ieder kennis te laten maken.

Sharon maar ook Stefan: heel veel plezier met jullie nieuwe taken!

Veel liefs, Wilma Bloem