Luigi's ijstoernooi met Ruven BBQ

Hallo allemaal,

Op zaterdag 10 juli 2021 organiseren wij het Luigi’s ijstoernooi met Ruven BBQ in Zwembad Merwestein. Het toernooi zal afgesloten worden met een barbecue van Slagerij Ruven.

Het afgelopen jaar zijn er weinig wedstrijden gespeeld en hebben we elkaar niet veel kunnen zien. Vanwege alle versoepelingen kunnen en willen we heel graag weer iets organiseren, zodat we als vereniging weer samen kunnen komen.

Iedereen die zin heeft om te poloën, ijs te eten en te barbecueën is van harte uitgenodigd; opa’s, oma’s, broers, zussen, vaders, moeders, collega’s, vrienden, vriendinnen en ga zo maar door. Je kunt je alleen opgeven, maar ook met een heel team!

Je kunt je digitaal aanmelden via de knop rechts van de dit bericht (op mobiel is het mogelijk dat deze onder de tekst staat)

De inschrijving sluit op donderdag 8 juli!

Daarnaast zoeken we vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen met de opbouw, organisatie, jury, scheidsrechters, toezicht houden, opruimen, etc. Wil je helpen, geef dit dan door [email protected] of spreek iemand van de WPC aan. Jouw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Wij hopen jullie allemaal zaterdag 10 juli te zien!

Groeten,

WPC Aquarijn