Sinds een aantal jaar gebruikt de KNZB digitale wedstrijd formulieren tijdens wedstrijden. Het voordeel hiervan is niet alleen dat het verwerken van uitslagen makkelijker gaat, maar ook spelers kunnen hier gebruik van maken via de KNZB waterpolo app. Zij kunnen het wedstrijdprogramma inzien en krijgen meldingen als er iets veranderd in hun programma. De app is zowel beschikbaar voor android als IOS.

 

download de app voor android en IOS

Er kan ingelogd worden met het emailadres dat bekend is bij de vereniging, waarna de app voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden.

 

Wedstrijd programma

Via het menu kan onder het kopje persoonlijk het programma van een speler getoond worden. Hier staan zowel wedstrijden waar je speler bent, maar ook waar je coach, teammanager of scheidsrechter bent. Het is mogelijk om het programma te koppelen aan een google, outlook of apple agenda, druk hiervoor op het kalender logo en volg de instructies.

 

Digitaal wedstrijd formulier

Door op een wedstrijd in het programma te klikken kan meer informatie getoond worden. Hier kan voor de wedstrijd zowel gevonden worden waar er gespeeld wordt, als wie de scheidsrechter is. Spelers kunnen bij wedstrijden van hun eigen team ook aangeven of ze aan/afwezig zijn en of ze eventueel rijden. Daarnaast kan ook het wedstrijdformulier klaargezet worden voor de wedstrijd (dit is een taak voor de coach/aanvoerder of teammanager).

Tijdens de wedstrijd kunnen supporters de wedstrijd live volgen. Zij kunnen dan alle acties zijn die geregistreed worden op het wedstrijformulier. Denk hierbij aan doelpunten, time-outs en uitsluitingen.

 

Favorieten

Meerdere teams, verenigingen en personen kunnen als favoriet toegevoegd worden. Zo kan dit team sneller opgezocht worden en ontvang je meldingen over gewijzigde en gespeelde wedstrijden van deze teams.

 

Persoonlijke informatie

onder algemeen -> instellingen -> mijn gegevens, kunnen persoons- en contact gegevens ingezien worden. Persoonsgegevens kunnen alleen ingezien worden, wijzigingen kunnen gedaan worde ndoor de waterpolo secretaris. De adresgegevens kunnen zelf gewijzigd worden bij verhuizing. Ook kan het privacy niveau van het account in dit menu aangepast worden.

Kinderen onder de 16 jaar mogen volgends de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) niet zelf deze informatie aanpassen. Dit kunnen ouders doen voor hun kind. Dit kunnen zij doen door bij “mijn gegevens”  op “mijn kinderen” te klikken. Staan uw kinderen hier niet? neem dan contact op met de waterpolo secretaris, deze kan de accounts koppelen zodat de informatie gewijzigd kan worden.