KNZB opzoek naar SR indelers

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen vanuit de KNZB. Heb je interesse, neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

 

Op dit moment werken we met 3 indelers. Dat betekent dat een indeler die een rooster in elkaar heeft gezet de zorg heeft voor dat weekend. Dat betekent alle mails m.b.t. dit weekend behandelen en evt. wijzigingen van de competitieleider verwerken e.d.. Als dit weekend daadwerkelijk loopt, moet de indeler alweer aan z’n volgende weekend dat hij / zij “dienst “ heeft beginnen om het rooster weer in elkaar te puzzelen.

Dit is dus een 3 wekelijkse rotatie, die een zware belasting is op de “vrijwillige” inzet en tijd van deze indelers.

Vele handen maken licht werk, luidt het gezegde en dus zijn we dringend op zoek naar een aantal Indelers of Assistent-Indelers.

 

Wat houdt dat indelen nu precies in? :

  • Zodra de 28 dagen grens voor elk weekend is bereikt wordt een lijst uitgedraaid met de beschikbare SR’s voor dat weekend. Dit op basis van hetgeen de SR’s zelf hebben aangegeven via hun portaal.
  • Het wedstrijd-programma oftewel rooster per zwembad wordt eveneens in Excel uitgedraaid.
  • Nu begint de puzzel, waarbij eerst wordt gekeken naar de SR’s met een koppeling (zelf spelen, coachen, enz..) Deze worden ingedeeld in het bad waar ze UIT spelen of zoveel mogelijk in de buurt of zoveel mogelijk op route naar hun wedstrijd toe. Daarna worden de rest van de SR’s ingedeeld op basis van benodigd niveau voor de wedstrijden, reisafstand, beperking in tijd, enz. Eén voor één worden de wedstrijden zo ingedeeld. Een tijdrovende klus, maar als je dit eenmaal een keer gedaan hebt steeds gemakkelijker. Het maakt niet uit of je dit op één dag doet of dat je elke avond een aantal indelingen doet, zolang er eind van de week maar een gevuld rooster staat dat kan worden ingevoerd. Op deze manier weet elke SR, minimaal 3 weken van te voren waar hij / zij moet fluiten.
  • De rest is nazorg op evt. gaten en overnameverzoeken (al is dit in basis eerst de verantwoordelijkheid van de SR zelf die bij nader inzien toch moet afzeggen) en beantwoorden van mails m.b.t. dat weekend.
  • Opvang telefoontjes van calamiteiten-meldingen. Overmacht, familieomstandigheden, Ziekte, pech onderweg, waarvoor je dan mogelijk nog een oplossing kunt bedenken of in elk geval de betrokken partijen kunt informeren.
  • Op de achtergrond wordt gewerkt aan een automatiserings oplossing waarbij het systeem op basis van de gewenste parameters een indelingsvoorstel kan genereren. Dat scheelt 75% van het werk en slechts een controle of kleine aanpassingen zijn dan nodig om onvolkomenheden eruit te filteren. Wanneer? Liever gisteren, dan morgen….

 

We zijn dus op zoek naar mensen die een paar uurtjes per rooster willen steken in deze mooie puzzel en de uitdaging aan durven gaan! Als we bijv. met 6 indelers zijn betekent dat je nog maar 1x in de 6 weken een rooster hoeft te maken! Over een heel seizoen zijn dat hooguit 5 roosters/weekend. En als je mazzel hebt is dit nog een vakantie of inhaalweekend ook waarin zeer weinig wedstrijden staan gepland. Dan ben je in half uurtje klaar!!!! :-)

Kom op en vergeet alle argumenten om het niet te doen en meld je aan!!! Weet je nog iemand? Nog beter!

Dus langdurig geblesseerd, gepensioneerd of gewoon nog wel wat tijd over? Blijf betrokken in deze mooie sport en draag je steentje bij aan het spelplezier van honderden mede waterpoloërs in deze regio!

 

Met vriendelijke groet,

Henny den Dekker, Gido Roelofs, Natasha Hennis

085 06 06 489

logo KNZB midwest