Algemene informatie

Waterpolo is dé balsport in het water en is daarom de perfecte combinatie van zwemmen en een teamsport beoefenen. Bij Aquarijn hebben we 5 jeugd- en 9 seniorenteams. Onze vereniging heeft op alle niveau’s en in alle leeftijdsgroepen wel wat spelen waardoor er altijd een team voor jou is.

Er wordt twee keer per week getraind in zwembad Merwestein. In het weekend speel je een wedstrijd met je team. Deze wedstrijden zijn meestal op zaterdagmiddag/-avond, maar een enkele keer kunnen ze ook op zondag zijn. Deze wedstrijden worden gespeeld tegen andere verenigingen die bij de KNZB zijn aangesloten in de regio mid-west.

Bij de trainingen wordt er aan je conditie gewerkt, maar ook aan je (zwem)techniek, spelinzicht en team play. Omdat team spirit zo belangrijk is worden er ook af en toe extra activiteiten buiten het zwembad georganiseerd.

Naast de reguliere competitie doen we ook mee met verschillende toernooien, zo gaan de senioren al jaren naar het ZPC Moby Dick waterpolotoernooi en gaan de teams vanaf O15 (C-jeugd) naar het BZC waterpolotoernooi Galgenveld. Ook met de andere (jeugd)teams proberen we bij een aantal toernooien mee te doen.

Twijfel je of waterpolo iets voor jou is? Bij ons kun je altijd 4x vrijblijvend meetrainen en daarna beslissen of je lid word. De enige voorwaarde om lid te worden is dat je in bezit bent van je zwemdiploma A & B (maar wij raden aan om ook je C diploma te hebben).

Op onze andere pagina’s op de site kun je meer informatie vinden over de trainingstijden, wedstrijden en nog veel meer. Heb je vragen of wil je een keer mee komen trainen, kijk dan op onze contactpagina en stuur ons een bericht!

Wij verheugen ons op je komst!

Foto gemaakt door Merijn van Schaik.

Volg ons op social media!

Aquarijn Waterpolo

Dames 1

Dames 1 op instagram

Heren 1

Heren 1 op instagram