Wedstrijdzwemmen Aquarijn opgeheven

Beste Leden,

In de vergadering van het Algemeen Bestuur van Aquarijn van afgelopen maandag 1 juli hebben wij helaas moeten besluiten om de afdeling wedstrijdzwemmen op te heffen. Na enkele vergaderingen waarbij ouders en belangstellenden zijn uitgenodigd, informatie via de mail en separaat mondelinge informatie en werving via de commissie wedstrijdzwemmen is te weinig animo aanwezig om de commissie te bemensen.

De trainers hebben besloten om geheel te stoppen als trainers wedstrijdzwemmen. Helaas hebben wij voor beiden geen opvolging kunnen vinden. Als gevolg hiervan treedt de volledige commissie per heden af. Het alternatief zou kunnen zijn dat de blijvende leden het wedstrijdzwemmen kunnen voortzetten bij een andere afdeling binnen Aquarijn zoals Opleidingen of Waterpolo. Echter op dit moment is dit niet te realiseren omdat ook binnen deze afdelingen niet voldoende vrijwilligers zijn om het wedstrijdzwemmen aan te sturen.

De volgende mogelijkheden voor de zwemmers zijn:

  • Op de zaterdagochtend organiseert de afdeling Opleidingen het zogenaamde Superzwemmen. Tussen tien voor half elf en elf uur wordt gelegenheid gegeven tot banen zwemmen onder deskundige leiding. Hierbij wordt aandacht besteed aan o.a. techniek en tijd.
  • Je gaat gebruik maken van de mogelijkheid om in een andere afdeling van Aquarijn actief te worden. Dan kan zijn Waterpolo, Synchroonzwemmen, Schoonspringen of
    Zwemvaardigheid. Je mag dan vier keer gratis proefzwemmen bij een gekozen afdeling.
  • Men zoekt een andere zwemvereniging. Lokaal betreffen dat H2O te Vianen, IJZPC te IJsselstein en Go Swim te Houten.

In het komende jaar wordt nagegaan of het mogelijk is de afdeling te heroprichten. Als dit zover is communiceren wij dit op onze website en social media. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter of penningmeester van de vereniging.

Namens bestuur ZV Aquarijn,
Rens Wisselo (voorzitter)
Kees van Rooijen (penningmeester)

P.s.: het mailadres inschrijvingwzaquarijn@gmail,com is per direct opgeheven.

Via onderstaande contactformulier kan je vragen naar het bestuur sturen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.