Vrijwilliger van het Seizoen 2019-2020

Maandag, 21 december, werd Linda Prins thuis verrast met een bezoek van Angelique de Vroome, namens Schoonspringen, en Theo Heemstra, namens het Dagelijks Bestuur van Aquarijn. Linda vernam van Angelique en Theo dat zij was gekozen tot Vrijwilliger van het Seizoen 2019-2020.

De commissies konden kandidaten aanmelden voor de Vrijwilliger van het Seizoen. Het Dagelijks bestuur heeft uiteindelijk besloten dat Linda tot Vrijwilliger van het seizoen 2019-2020 wordt benoemd. Normaal gesproken doet het Bestuur de uitreiking tijdens een activiteit waarbij de betreffende vrijwilliger actief is. Door Corona waren deze activiteiten binnen Schoonspringen niet mogelijk. Vandaar dat Linda thuis werd bezocht.

Sinds Linda gestopt is met haar sportieve carrière, juli 2007, is Linda verder gegaan als vrijwilliger binnen de commissie Schoonspringen. Ze heeft een aantal jaren meegedraaid als trainer/coach. Als lid van de commissie regelt zij de PR binnen de commissie en verzorgt de communicatie met de sporters en ouders. Ook verzorgt zij de communicatie met andere zwemverenigingen. Mede door haar inspanningen loopt het achter de schermen op rolletjes en kunnen de trainers zicht richten op de trainingen. Daarnaast is zij jurylid op Nationaal en Internationaal niveau. Ze gaat ook regelmatig mee met TeamNL als jurylid en begeleider van jeugdploegen.