Waterpolo

Waterpolo is dé balsport in het water. Bij Aquarijn kunnen zowel mannen en vrouwen deze teamsport beoefenen. Doordeweeks train je met je team om te werken aan je conditie, zwemslag en baltechniek. In het weekend speel je een wedstrijd: je bent dus zo’n drie keer per week in het zwembad.

Bij Aquarijn kun je beginnen met waterpolo zodra je in het bezit bent van je zwemdiploma A, maar het wordt aangeraden om ook je B-diploma te hebben. Zodra je begint met waterpolo zul je eerst een tijdje alleen trainen, zodat je de sport goed leert kennen en daarna kun je in teamverband wedstrijden gaan spelen. Bij welk team dit is, is afhankelijk van je leeftijd en/of niveau. Dit seizoen hebben we 13 teams: 5 junioren en 8 senioren, dus er is altijd een team voor jou!

Aquarijn is ingedeeld in de regio “midwest” van de KNZB, de meeste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag middag/avond tegen teams uit de regio.

Waterpoloboekje

Elk jaar brengen wij ons “waterpoloboekje” uit. In dit boekje staat handige informatie over trainers, trainingstijden en wedstrijden. Maar hier kun je ook de invallers regelingen en contactpersonen van verschillende taken vinden.

Wij doen ons best om dit boekje up to date te houden, maar mocht er iets niet (meer) kloppen, of kun je iets niet vinden, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Interesse?

Heb je interesse om bij Aquarijn te komen waterpoloën, of wil je een keertje komen meetrainen om te kijken of waterpolo iets voor jou is? Bij ons mag je altijd 4x vrijblijvend meetrainen.

Ga naar onze contactpagina om contact op te nemen. Je kunt ook altijd een mailtje sturen voor meer informatie.

 

Wij verheugen ons op je komst!

Volg ons op social media!

Aquarijn Waterpolo

Dames 1

Dames 1 op instagram

Heren 1

Heren 1 op instagram