Aquarijn Kleding

Binnen Aquarijn dragen wij vrijwel allemaal dezelfde kleding. Alleen onze schoonspringafdeling wijkt af. Indien je niet bij schoonspringen zit kun je je eigen teamkleding bestellen bij Ralph Sport in Nieuwegein. Wij dragen de kleding van het merk Erima. Shirts hebben een blauwe kleur, de broekjes zwart. Naast kleding kun je ook tassen bestellen. Op alle kleding is het mogelijk om eventueel een naam en/of het Aquarijn logo te plaatsen.

Ralph Sports

Openingstijden

Ma 13:00 – 18:00
Di 09:30 – 18:00
Wo 09:30 – 18:00
Do 09:30 – 18:00
Vr 09:30 – 20:00
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten

Contactgegevens

Adres ’t Sluisje 10
Postcode 3438 AH
Plaats Nieuwegein
Telefoon 030-6022177
E-mail [email protected]
Waterpolo

Bij waterpolo hebben wij naast clubkleding ook zwembroeken en badpakken en caps. Graag zien wij onze spelers in deze zwemkleding hun wedstrijden spelen. Een aantal keer per jaar worden er pas-avonden georganiseerd om de kleding te passen, hier kan ook een bestelling worden geplaatst. Meer informatie over de club- en zwemkleding of caps, is hier te vinden.

Het is mogelijk om Aquarijn club caps in bruikleen te nemen. Per jaar kost het huren van een set €10. Je krijgt dan een witte en blauwe cap. Het voordeel van het huren van caps is dat je altijd caps van goede kwaliteit hebt en dat er geen dubbele nummers in een team zijn. De (ouder/verzorger van een) speler is verantwoordelijk dat de caps niet kwijtraken/beschadigen. Hang na elke training en wedstrijd de caps uit zodat het weer er niet in gaat zitten. Bij het verlies zijn de kosten €22.50 per verloren cap. Naast huren is het ook mogelijk om Aquarijn caps te kopen. Zie de contact pagina van waterpolo voor de contactpersoon van de caps.

Schoonspringen

Bij wedstrijden willen we graag dat de springers onze clubkleding aan hebben. De clubkleding bestaat uit een korte broek en poloshirt. Er kan ook een trainingsjas besteld worden. Elk seizoen organiseren we pasavonden. We sturen de ouders een mail als er besteld en gepast kan worden.

Synchroonzwemmen

Als vereniging willen wij onszelf als “één” club presenteren tijdens alle wedstrijden d.m.v. het dragen van clubkleding. Dat geeft een positieve en uniforme uitstraling.

Op aanloop niveau is tijdens wedstrijden en diplomazwemmen een club t-shirt verplicht. Op wedstrijdniveau zullen de zwemsters zich altijd presenteren in een trainingsbroek, club t-shirt en een trainingsjack (zonder capuchon) van het merk Arena. De broek en jack worden voorzien van het logo van Aquarijn, achterop de jas staat de naam Aquarijn gedrukt. Het is niet toegestaan overige personalisatie toe te voegen op de clubkleding.

Pasavonden en bestelmomenten worden via de afdeling gedeeld.